Vi söker plattsättare

Om oss

Vi på Golv & Kakel Gävleborg är ett stort arbetslag på 35 anställda som utgår från Gävleborg och är verksamma över hela Sverige. Vi finns även i utställningsbutiker i Bollnäs och Söderhamn.

Nu expanderar vi och anställer fler parkettläggare, mattläggare, plattsättare och spacklare. Vi är ett Auktoriserat Golvföretag som systematiskt följer upp vårt kvalitetsarbete. Som installatör hos oss deltar du årligen i utbildningar som håller dig uppdaterad inom regler och utförande.

Hos oss jobbar du i team med en stark vi-känsla. Du ingår i ett gäng med både män och kvinnor i alla åldrar som jobbar mot gemensamma mål. Med vår breda kompetens och stora kundgrupp är vi motståndskraftiga för lågkonjunktur. Vi arbetar både mot den privata och offentliga sektorn, där vi har ramavtal och projekt. Oavsett om du är bäst på privatjobb där du får bygga relationer eller föredrar att gå på ramavtal med rutiner och tydlig arbetsbeskrivning kommer du att trivas hos oss.

Vi utför:
 • Plattsättning
  Kakel och klinker
 • Mattläggning
  Plastmatta, våtrumsmatta, textilmatta
 • Golvläggning
  Parkett, laminat, vinyl click
 • Dammfri golvslipning
 • Helhetslösningar

Vi samarbetar med kompletterande företag inom renovering för att kunna erbjuda smidiga helhetslösningar.

Om tjänsten

Vi söker plattsättare med kvalitet och noggrannhet i sitt arbete.  Som plattsättare på Golv & Kakel Gävleborg kommer du ha möjlighet att jobba på stora som små projekt, hemma hos privatpersoner och via något av våra ramavtal med kommuner och fastighetsbolag. Vi utgår från Gävleborg men har projekt runt om i hela Sverige. Vid ansökan önskar vi ett arbetsprov på tidigare arbeten i form av beskrivning och bilder eller referenser.

Om dig

För att trivas och passa in hos oss på GK är du driven, ödmjuk, social, självgående och ansvarstagande. Som plattsättare kommer du att arbeta både i team och enskilt. Du förväntas kunna ta egna initiativ och utföra dina arbetsuppgifter självständigt och i grupp på utsatt tid. Vi hjälper dig att nå dina mål med kontinuerlig kompetensutveckling. Du ska ha minst två års erfarenhet av plattsättning. Du känner dig självsäker i ditt arbete och drivs av att lämna fina jobb efter dig. Du ska ha körkort och kunna tala och skriva god svenska då du har kundkontakt samt fyller i egenkontroller på arbetsplatsen.

Ha referenser redo inför en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan eller maila cv, personligt brev och arbetsprov till ansokan@gkgavleborg.se

Ditt namn
E-post
Telefon
Ditt CV
Personligt brev
Arbetsprover